14 desembre a Cerdanyola, “Fem possible el referèndum”

ANC Cerdanyola

El proper dia Dissabte 14 a les 11h a la sala 22 de l’Ateneu de Cerdanyola farem un gran acte de crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar, en la manera que els sigui possible, a fer possible el referèndum i a guanyar-lo. Hi sou tots convidats/des.

També hi podreu trobar informació als següents llocs i dates:

12 desembre . Plaça Cívica. UAB-Bellaterra de 12h a 14h

17 desembre . Plaça Cívica. UAB-Bellaterra de 11h a 14h

referendum

View original post

One comment on “14 desembre a Cerdanyola, “Fem possible el referèndum”

  1. Degut a la meva edat avançada i al meu precari estat de salut, m’és totalment imposible poder col·laborar. Creieu que si pogués, ho faria. VISCA CATALUNYA INDEPENDENT. Comencem pel Principat, ja aniran venint la resta dels Països Catalans !!!! INDEPENDÈNCIA JA !!!!!

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.