27 de desembre a Sabadell, conferència d’Agustí Bordas, alt funcionari del Govern canadenc

Organitzada per l’Associació Sabadell Memorial,
amb la col·laboració de Sabadell per la Independència 
i Òmnium Cultural de SabadellAgustí Bordas
Us convidem a assistir a la conferència Arguments pel sí & sí per la independència de Catalunya, a càrrec d’Agustí Bordas, que l’Associació Sabadell Memorial organitza el divendres, 27 de desembre de 2013, a l’auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa de Sabadell 1859 (carrer d’en Font, 25. Sabadell), a les 7 del vespre.Agustí Bordas i Cuscó és un alt funcionari del govern canadenc expert en gestió publica. El seu currículum inclou la llicenciatura en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i estudis de Mestratge en Gestió Pública (Programa interuniversitari ESADE, UAB i Universitat Pompeu Fabra) entre d’altres. Va entrar al Govern canadenc com a expert en gestió de polítiques mediambientals i després, ha ocupat diversos càrrecs en aquest mateix govern. El seu pas pel programa Singulars de TV3 el 9 de gener de 2013 en què va parlar dels motius que donarien suport a la demanda d’un estat propi per part de Catalunya va tenir molta repercussió. Col·labora periòdicament amb el diari digital ElSingularDigital.cat. A 6.000 kms de distància, des d’Ottawa comprèn millor les «Corrandes d’exili» de Pere Quart. «He vist que un sentit fort d’identitat és ben compatible amb el d’obertura al món. A diferència de l’espanyol, el nostre nacionalisme és integrador».