6 de maig, a Sabadell, presentació del llibre “9 relats per a un 9 Estat”

El dimarts 6 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, es presenta a Sabadell el llibre 9 relats per a un 9 Estat, a la llibreria La Llar del Llibre (c. de Sant Antoni, 20 / c. de les Valls, 29).

Comptarem amb la participació dels coautors Daniel Ruiz-Trillo i el menut, i dels coautors sabadellencs Marina Antúnez i David Vila i Ros, i amb l’acompanyament musical dels cantautors Mariona Roca i Joan Calsina.

Aquest acte està organitzat conjuntament per Sabadell per la Independència, la CAL Sabadell, la Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental i Òmnium Sabadell, amb la col·laboració de La Llar del Llibre.

portada_9

One comment on “6 de maig, a Sabadell, presentació del llibre “9 relats per a un 9 Estat”

Els comentaris estan tancats.