Magda Oranich dóna la seva visió del procés sobiranista a Terrassa

Terrassa per la Independència (TxI)

Oranich1 Oranich i Boada. Foto: Miquel Noguera

El dijous, dia 8 de maig a les 19.30 hores, l’advocada i exdiputada al Parlament de Catalunya Magda Oranich, molt coneguda per la seva defensa dels Drets Humans, va pronunciar a la Sala de Conferències de l’Escola Industrial de Terrassa una conferència titulada “El camí cap al 9 N”.  L’acte aplegà nombrosos assistents, més de 200 persones que gairebé omplien la totalitat de la sala i fou presentat per la coordinadora territorial de TxI Margarida Boada. Magda Oranich començà la seva intervenció, espontània i emotiva, afirmant que la situació social i política que viu actualment Catalunya no té retorn possible. També féu un sentit recordatori de tota aquells independentistes que no han pogut viure aquest moment històric, però que sí que van ser protagonistes de la Transició, en la qual semblava que s’havien de fer perdonar, aquells qui en realitat van haver de perdonar…

View original post 576 more words