Primers resultats de les eleccions 2014 al Secretariat Nacional de l’ANC

Primers resultats amb els vots comptabilitzats de 87 de les 194 seus electorals de les eleccions al Secretariat Nacional (SN) de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Amb els citats resultats han votat un total de 3.079 membres de ple dret de l’entitat i, pel que fa als candidats de representació nacional, els deu més votats han estat els següents:

  • Carme Forcadell amb 2.855 vots;
  • Jaume Marfany amb 2.105 vots;
  • Ferran Civit amb 2.078 vots;
  • Ignasi Termes amb 1.902 vots;
  • Rosa Alentorn amb 1.790 vots;
  • Irene Martín amb 1.713 vots,
  • Josep Albertí amb 1.630 vots;
  • Jordi Martínez amb 1.567 vots;
  • Ricard Gené amb 1.536 i
  • Jaume Terribas amb 1.536 vots.

Els 25 candidats de representació nacional més votats seran els que passaran a formar part del Secretariat. Adjuntem el llistat amb l’actual recompte de vots de tots els candidats nacionals.

Normalitat i participació

Les eleccions d’aquest dissabte al matí s’han dut a terme de 10 a 14 hores a més de 190seus electorals i hi han pogut votar tots els membres de ple dret fins el 5 d’abril del 2014. La jornada s’ha desenvolupat amb absoluta normalitat i a les seus el degoteig de votants ha estat constant.

A mesura que vagin arribant de les seus electorals, els resultats s’aniran actualitzant a l’apartat de les eleccions [http://assemblea.cat/?q=eleccions2014 de la web de l’ANC. La Junta Electoral proclamarà els resultats provisionals aquest dissabte o demà 11 de maig. Els resultats definitius es proclamaran el 13 de maig. El dissabte 17 de maig es constituirà i presentarà formalment el nou Secretariat Nacional, en un plenari en què s’escolliran els càrrecs orgànics de l’entitat (president/a, vicepresident/a, tresorer/a, secretari/a).

75 candidats pel nou mandat

Els candidats a les eleccions poden presentar-se com a membres de representació nacional (són escollits per la totalitat de membres de ple dret) o bé com a membres de representació territorial (votats pels membres de ple dret de les respectives regions amb què s’organitza l’ANC). En els dos casos, les candidatures són sempre personals, tot i que es pot especificar, si s’escau, la pertinença a algun grup de treball a tall informatiu.

El Secretariat Nacional de l’ANC estarà format per 75 membres, 25 dels quals sorgiran d’entre els candidats de representació nacional i 50 d’entre els candidats de representació territorial. El SN que surti escollit serà l’encarregat de portar a terme el Full de Ruta que van aprovar els membres de l’entitat a l’Assemblea General Ordinària del passat 5 d’abril a Tarragona.

Foto: Galdric Peñarroja

Foto: Galdric Peñarroja

One comment on “Primers resultats de les eleccions 2014 al Secretariat Nacional de l’ANC

Els comentaris estan tancats.