El nou Secretariat ja està constituït

El nou Secretariat Nacional (SN) de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que serà al capdavant de l’entitat el proper any, s’ha constituït aquest matí a Tortosa en el primer plenari celebrat després de les eleccions del passat 10 de maig. Els 75 membres del nou Secretariat han escollit en el seu primer plenari, que s’està celebrant al Museu de Tortosa, els càrrecs orgànics de l’entitat. En aquest sentit, Carme Forcadell ha estat reelegida presidenta de l’ANC, i Jaume Marfany repeteix també en el càrrec de vicepresident. A més, Toni Morral, que ja era a l’anterior Secretariat Nacional, ha estat escollit nou secretari de l’entitat, substituint Jordi Martínez; mentre que Núria Guillaumes és la nova tresorera agafant el relleu a Oriol Sallas.

El nou Secretariat Nacional serà l’encarregat d’encapçalar l’entitat el proper any i, entre els seus principals reptes, hi haurà el d’aconseguir que la gran mobilització del proper Onze de Setembre a Barcelona sigui un èxit sense pal·liatius i que a la consulta del 9 de novembre el Sí Sí sigui l’opció més votada.

20140517-173222.jpg

One comment on “El nou Secretariat ja està constituït

Els comentaris estan tancats.