28 de maig a Sabadell. Presentació del llibre “Els set pecats capitals de la justícia” de Santiago Vidal

santiago_vidal_els_set_pecats_capitals_de_la_justiciaAcabem el cicle de xerrades On volem anar? Reptes de Catalunya en un Estat independent amb la presentació del llibre Els set pecats capitals de la justícia, de Santiago Vidal, magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona. L’acte tindrà lloc el dimecres, 28 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a la sala d’actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69), i serà moderat per Josep Farnés.

Supèrbia, peresa, ira, gula, enveja, cobdícia, luxúria: la justícia ha pecat i un dels seus membres més il·lustres i amb millors dots comunicatius, el magistrat Santiago Vidal, ens explica quan i com. Amb casos reals, amb noms i cognoms, amb atreviment: la doctrina Parot, el dret a votar, el cas Nóos, el tancament del diariEgunkaria, el jutge Garzón, el cas Gürtel, el cas Palau, els GAL, les detencions d’’independentistes a Barcelona 92, les nenes d’’Alcàsser… A partir d’’aquests casos i de molts altres, Santiago Vidal fa una anàlisi valenta i entenedora de com treballa la justícia actual, de quines coses funcionen i quines han fracassat estrepitosament. Amb Els set pecats capitals de la justícia, Santiago Vidal ens proposa un nou model de justícia per al futur del país,