El procés sobiranista segons Jaume Barberà

Terrassa per la Independència (TxI)

P1030789 Barberà i Noguera amb la nova pàgina http://www.elpaisquevolem.cat projectada al darrera. Foto: Montse Baucells

El divendres dia 16 de maig de 2014, a les 19 hores, va tenir lloc a l’Aula Magna del Centre Cultural l’acte de presentació del nou llibre de Jaume Barberà titulat 9N 2014. L’acte, que gairebé va omplir tota la sala amb unes 120 persones, fou presentat per Miquel Noguera, el qual va comentar que aquest llibre està dividit en dues parts: en la primera, es parla de la història econòmica del país i, en la segona, de la independència de Catalunya. El presentador també va dir que de la lectura del llibre havia extret dues conclusions: que la independència ha de ser una eina de revitalització social no un fi en si mateix i que, per arribar-hi, hi ha molta feina a fer.

Jaume Barberà va començar la presentació del seu llibre remarcant la importància…

View original post 655 more words