Forta mobilització al Vallès Occidental per anar a la V l’11 de Setembre

La mobilització prevista per aquest 11 de Setembre serà decisiva perquè es convoqui la consulta el 9 de novembre i es pugui votar la pregunta sobre el futur de Catalunya.

Les lleis, els impediments jurídics, les raons d’estat, els dubtes i les incerteses no podran aguantar una poble organitzat i decidit a defensar el seu futur en llibertat.
 
Per això és molt important omplir la V aquell dia, formar una gran bandera catalana de 10 quilòmetres i seguir actius els dies posteriors fins el 9N. 
  • Inscriure’swww.araeslhora.cat serveix per estar connectat durant els dies posteriors a l’11 que seran plens d’intensitat política.
  • Apuntar-se de voluntari fa multiplicar les capacitats d’aquesta ciutadania organitzada per la seva llibertat nacional.
  • Aconseguir recursos econòmics ha de servir per fer que aquesta campanya “Ara és l’hora” pugui fer front amb condicions a un estat poderós que voldrà aturar-nos els peus.
Al Vallès Occidental això s’ha entès molt bé. Fa un any la mobilitat per anar a la Via Catalana va ser màxima. Era impossible anar-hi amb garanties fent servir el transport públic. Aquest any anar a Barcelona té moltes més facilitats. Els trens de Rodalies i els FGC faran serveis especials de dia feiner per transportar l’allau de gent que s’ha de desplaçar.
 
Tot i això molt municipis han organitzat novament autocars per facilitar el desplaçament. En aquest moment ja hi ha previstos prop de 150 autocars per portar vora 10.000 persones per fer aquest desplaçament. Aquestes xifres gairebé tripliquen les de l’11S del 2012 on la mobilització va ser també a Barcelona. 
DSC_4634

Imatge del desplaçament a la Via Catalana l’11 de Setembre de 2013 des de Sant Quirze