Ara És l’Hora llença l’apli de la Via Catalana 2014

La campanya Ara És l’Hora ha habilitat una APP per a Android i Iphone en motiu de la Via Catalana 2014. L’aplicació per a mòbils i tauletes, ja disponible per a Android i properament a Iphone, permetrà seguir els detalls de la gran concentració de l’11 de setembre i participar-hi de forma activa. La portada, amb doble accés per a socis o convidats, dóna l’entrada al compte enrere de la Via Catalana 2014 on s’especifica el temps exacte que manca per a la celebració de l’esdeveniment. A banda, s’han disposat elements com l’apartat notícies, agenda, notificacions i la secció carnet per a socis.

Pel que fa a les funcions concretes en vistes a la Via Catalana 2014, l’aplicació permetrà, a banda de visualitzar el compte enrere fins l’acte, realitzar la geolocalització per a completar la V virtual, rebre notificacions d’interès durant la jornada sobre novetats informatives o mobilitat i ser receptor d’un avís especial en el mateix moment d’inici de la Via Catalana 2014 a les 17.14h. A més, l’aplicació servirà per a publicitar el hashtag que a les 20.14h s’impulsarà per a convertir-lo en Trending Topic Mundial.

Captura de pantalla 2014-09-23 a les 22.19.01

Nou vídeo

9 comments on “Ara És l’Hora llença l’apli de la Via Catalana 2014

  1. no trobo l’aplicació al Google Store.

    2014-09-09 10:39 GMT+02:00 “Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.