La Motorada es posa en marxa per a celebrar un acte “festiu i reivindicatiu” el proper 19 d’octubre

Aquest dimarts 23 de setembre s’ha presentat, en una roda de premsa a la seu central de l’Assemblea Nacional Catalana, la Motorada per la Independència que se celebrarà el proper 19 d’octubre. L’acte ha comptat amb la intervenció d’Ignasi Termes per part de la campanya ARA ÉS L’HORA i Lluís Reyné com a membre de la comissió organitzadora.

A banda, Salvador Servià, director del Circuit de Barcelona-Catalunya, Eduardo Reyes, president de Súmate i Josep Abad, president de la Federació Catalana de Motociclisme també han seguit amb atenció el desenvolupament de l’acte com a part del públic que omplia un auditori decorat per a l’ocasió amb dues motos històriques i material amb motius independentistes.

La iniciativa neix amb el suport de diferents entitats com el Circuit de Barcelona-Catalunya, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium o Súmate per a omplir el proper 19 d’octubre el Circuit de Barcelona-Catalunya i realitzar posteriorment una marxa en moto cap el centre de la capital catalana.

Ignasi Termes, coordinador d’actes de la campanya ARA ÉS L’HORA, ha expressat la voluntat de convertir la Motorada per la Independència en un acte rellevant dins el programa d’activitats que prepara la campanya unitària per a les setmanes prèvies al 9-N. En aquest sentit, Termes ha explicat que “el sector de la moto és molt potent al nostre país i, és per això, que no podia faltar un acte d’alçada dins de la campanya ARA ÉS L’HORA”.

Lluís Reyné, president de Motards Independentistes, ha exposat durant la seva intervenció els detalls del projecte destacant “l’esperit festiu i reivindicatiu del l’acte”. Reyné ha remarcat que “la iniciativa busca ser molt espectacular i visual” i ha ressaltat que la Motorada “persegueix l’objectiu de vincular el món del motor a la reivindicació nacional”.

Per a conèixer tots els detalls i les novetats de l’acte s’ha habilitat un web específic www.motorada.cat, on també es gestiona l’apartat d’inscripcions.

Captura de pantalla 2014-09-23 a les 23.03.36