ARA ÉS L’HORA dóna suport a la convocatòria de la consulta del 9N des de la Plaça de Sant Jaume

La campanya ARA ÉS L’HORA ha convocat, per aquest dissabte a les 10 hores, una nova mostra de la voluntat popular a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per a recolzar la Consulta per la Independència del 9 de novembre el dia de la signatura del decret de convocatòria a l’empara de la Llei de Consultes aprovada al Parlament de Catalunya.

Durant la concentració, Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, flanquejades pels membres del Secretariat Nacional de l’ANC i  la Junta Directiva d’Òmnium, llegiran un manifest de suport a la convocatòria del 9N a partir de les 11h o quan hagi finalitzat l’acte institucional. Al acabar, al voltant de les 11.30h, Forcadell i Casals atendran els mitjans de comunicació.

Al llarg de l’esdeveniment també es posarà en marxa el comptador habilitat en una balconada ubicada a la mateixa Plaça de Sant Jaume de la capital catalana per a seguir al detall l’aproximació cap al 9-N.

Ara és l'hora