La Gigaenquesta arrenca amb força amb 8.000 voluntaris per escoltar una seixantena de municipis

La campanya d’ARA ÉS L’HORA per guanyar a la consulta del 9 de novembre ha obtingut un nou impuls amb la gran arrencada de la Gigaenquesta a 57 municipis del país. Uns 8.000 voluntaris estan fent possible escoltar actualment com volen tots els ciutadans que sigui el futur del país; en el que és la primera jornada massiva de la campanya impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.

A Badalona han estat més de 2.300 persones les que han fet possible la Gigaenquesta. L’acte ha arrencat a cinc punts, entre d’ells a la Plaça Pompeu Fabra, on hi han participat a l’inici les presidentes de l’ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals; així com representants dels partits que ahir van refermar el seu compromís amb la consulta: Josep Rull (CDC), Anna Simó (ERC), Enric de Vilalta (ICV) i David Fernández (CUP) i Oriol Vila (UDC), entre d’altres.

Casals ha destacat que aquest era “un gran dia”, mentre Forcadell ha deixat clar que, malgrat els ensurts, el procés tirarà endavant amb unitat i fermesa, fins a votar i guanyar el 9N. “Visca Badalona i visca Catalunya lliure!”, ha exclamat al finalitzar. Un cop fet la formació, els voluntaris han començat a dur a terme a totes les portes la Gigaenquesta. Entre d’ells, hi havia la consellera Irene Rigau i el diputat Oriol Amorós, així com Sílvia Soler, Lluís Marco i Karmele Marchante.

Girona

A Girona prop de 600 voluntaris s’han aplegat a primera hora al pavelló de Fontajau per rebre les darreres indicacions abans de repartir-se per tots els barris de la ciutat. En la sessió de benvinguda, els responsables de la campanya han agraït la resposta de la ciutadania gironina davant d’aquest nou repte organitzatiu, i han mostrat el convenciment que la Gigaenquesta serà útil “per esvair dubtes, transmetre confiança i començar a debatre com ha de ser el nou país”.

L’actor gironí Pep Cruz ha estat l’encarregat de cloure la sessió, amb una intervenció en què ha encoratjat els voluntaris gironins i el conjunt de la societat catalana “a continuar endavant amb el procés amb la mateixa il·lusió i determinació que fins ara”. També han fet breus parlaments Pere Macias (CDC), Roser Urra (UDC), Pere Bosch (ERC) i Jordi Navarro (CUP), que han acudit a l’acte per mostrar el suport de les seves formacions polítiques a la campanya Ara és l’hora.

QLL_2863

One comment on “La Gigaenquesta arrenca amb força amb 8.000 voluntaris per escoltar una seixantena de municipis

  1. Retroenllaç: La Gigaenquesta arrenca amb força amb 8.000 voluntaris per escoltar una seixantena de municipis | Assemblea Nacional Catalana Sant Cugat

Els comentaris estan tancats.