ARA ÉS L’HORA porta la campanya pel Sí a la independència pel 9N al Parlament Europeu aquest dimarts 14 d’octubre

Dimarts vinent, 14 d’octubre, la campanya ARA ÉS L’HORA, impulsada per Òmnium i l’ANC, portarà la veu de la societat civil catalana pel sí a la independència en la consulta del 9N al Parlament Europeu.

La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, i la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, participaran en el debat “The Catalan referendum. Legal and democratic”.

Ho faran al costat de tres eurodiputats catalans –Ramon Tremosa, Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall-, el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d’Abadal, i de tres experts –l’economista Gerard Padró, la jurista Dolors Feliu i el politòleg Josep-Maria Reniu-.

L’acte, organitzat conjuntament pel grup liberal i el grup verd europeu, que tindrà lloc a la sala PHS 3C050, començarà a les 9.30h del matí i es clourà a les 12.30h.

La presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, i la de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, atendran els mitjans de comunicació a les 10.45h, entremig dels dos panells organitzats.
Ara és l'hora