Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana seran entitats interessades en la campanya del 9N

Aquest dilluns 13 d’octubre, Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, entitats impulsores d’ARA ÉS L’HORA, han formalitzat la seva sol·licitud per a esdevenir entitats interessades en participar activament en la campanya de la consulta per la independència del proper 9 de novembre i poder fer ús dels espais públics reservats per a la campanya.

Jordi Bosch, com a representant d’Òmnium Cultural i Marc Costa, per part de l’Assemblea Nacional Catalana, han lliurat al Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya les més de 40.000 signatures recollides per les dues entitats durant les últimes setmanes.

Aquestes signatures s’han recollit gràcies a la campanya que s’havia fet arreu del país.

IMG_3270.JPG

2 comments on “Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana seran entitats interessades en la campanya del 9N

  1. Podria presentarme voluntaria per el 9N per estar aqui a Sant Quirze a una mesa electoral. O seran funcionaris. Estaria molt comtenta de poder formar part d’aquest día tant esperat. Espero k aixi podes ser. M’himagino k ja rebare resposta.
    Atentament.
    Mercè Doñate

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.