ARA ÉS L’HORA analitza “la justícia en el país que volem” amb López Burniol, Santiago Vidal i Montserrat Tura

La campanya ARA ÉS L’HORA ha organitzat aquest dimecres 22 d’octubre a les 21h a l’Hotel Catalonia Diagonal (C/Balmes, 142) un sopar-tertúlia sota el títol “La justícia en el país que volem”. L’acte analitzarà el procés cap a la consulta reflexionant sobre la seva legalitat i legitimitat.

El sopar-tertúlia comptarà amb la presència del notari Juan José López Burniol, el jutge Santiago Vidal i Montserrat Tura, Consellera de Justícia i d’Interior de la Generalitat entre els anys 2003 i 2010.

El periodista Antoni Bassas serà l’encarregat de presentar i conduir un acte englobat dins la campanya unitària impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

soparjuristesinvitacio-page-001