ARA ÉS L’HORA explica les pensions i les oportunitats de futur del país nou a més de 50 casals de la gent gran

La campanya ARA ÉS L’HORA iniciarà aquest dilluns 27 d’octubre a Sallent un cicle de xerrades sobre les pensions, la seguretat econòmica i les oportunitats de futur en la Catalunya independent que s’estendrà per més de 50 casals de la gent gran de tot el territori fins els dies previs a la consulta participativa del 9 de novembre.

El cicle de xerrades farà arribar els arguments econòmics que avalen la viabilitat de la Catalunya independent i permetrà valorar conjuntament les oportunitats que ofereix la construcció d’un país nou. ARA ÉS L’HORA implementarà aquestes jornades amb la col·laboració de les sectorials d’Economistes i Jubilats de l’Assemblea Nacional Catalana i la participació de Súmate.

Economistes, professors i experts s’acostaran a la gent gran del país en localitats com Vic, Manresa, l’Hospitalet de Llobregat, Badia del Vallès, Sant Vicenç dels Horts o els barris de Sants, Sant Andreu i Sant Martí a Barcelona per exposar aspectes clau per als jubilats catalans com són el sistema de pensions en la Catalunya independent, l’opció de crear un país més just i amb menys corrupció o el futur econòmic i laboral dels seus fills i néts.