ARA ÉS L’HORA envia 200.000 trucades en el primer dia de la Marató 9N i manté el call center fins divendres

ARA ÉS L’HORA ha iniciat aquest dimecres 5 de novembre la Marató 9N per a enviar milions de trucades des d’avui i fins el dissabte a través de la centraleta 9N amb l’objectiu de fomentar la participació en la consulta del diumenge i assegurar-ne l’èxit convertint cada trucada en un vot a les urnes.

Durant la primer jornada de l’acció s’han enviat prop de 200.000 telefonades a través de la centraleta 9N amb un doble format: trucant a la centraleta d’ARA ÉS L’HORA des de casa o al call center per a poder parlar amb ciutadans de manera aleatòria o bé a títol individual, trucant a amics, familiars i veïns amb la mateixa finalitat.

Després de l’èxit de la primera jornada de la iniciativa, ARA ÉS L’HORA ha decidit mantenir el call center a la seu d’Òmnium Cultural fins divendres al migdia amb la participació de centenars de voluntaris. L’acció s’allargarà fins dissabte amb la premissa d’informar sobre la cita electoral sense incidir en el sentit del vot.

Durant la tarda s’han apropat al call center Joel Joan, Anna Sahun, Toni Albà, Jordi Díaz, Natxo Tarrés, Gemma Calvet, Salvador Cardús, els germans Fortuny i Montserrat Carulla, entre d’altres.

Forcadell, Casals, Homs, Rovira i Fernàndez, a la Marató 9N

El conseller Francesc HomsJosep Rull (CDC), Marta Rovira (ERC), Alfred Bosch (ERC), David Fernàndez(CUP), Toni Castellà (UDC) o Joan Ignasi Elena (Avancem); i també Quim Masferrer, Màrius Serra o Eduardo Reyeshan participat en la jornada matinal de la Marató 9N al costat de les presidentes de l’ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals, que han incidit en el fet que “tot tira endavant” malgrat la nova suspensió del TC.

 

‘On Votar’, al web d’ARA ÉS L’HORA

En la línia del foment de la participació, ARA ÉS L’HORA ha habilitat un espai al web de la campanya per a informar sobre els punts de votació pel 9N a través d’un senzill formulari on cal indicar localitat i adreça. A l’introduir les dades, l’aplicatiu genera un cartell que es pot compartir amb la comunitat de veïns.

10553480_428632653951245_3958417711788646507_n