Informació sobre la recollida de signatures per denunciar l’estat espanyol internacionalment

Tots ho tenim molt clar des de fa temps: EL 9N VOTAREM I EL 9N GUANYAREM! Aquesta és la nostra resposta a les prohibicions i a la involució democràtica de l’Estat espanyol

El 9N tots sabem on hem de ser, els voluntaris i voluntàries i els que exercirem el nostre dret a votar. Diumenge, A LES 9 DEL MATí (el voluntariat a les 8) hem de ser tots i totes DAVANT DEL NOSTRE COL·LEGI ELECTORAL (el que ens hagin adjudicat segons l’adreça del nostre Document d’identitat), papereta en mà, per demostrar una vegada més la voluntat democràtica i pacífica d’aquest poble per decidir quin ha de ser el seu futur polític.

Hi serem també per SIGNAR LA DENÚNCIA CONTRA L’ESTAT ESPANYOL que  presentarem davant les principals organitzacions internacionals (ONU, Parlament i Comissió Europea, Consell d’Europa i Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa).

Serà també un acte important. Aquesta denúncia, malgrat algunes informacions periodístiques, ha estat promoguda per l’ANC dins la nostra estratègia d’internacionalització, element clau en la fase actual del procés.

També us adjuntem dos textos més: el de la denúncia completa, que és la que han subscrit la gran majoria de càrrecs electes del Parlament de Catalunya, el Parlament Europeu, les Corts espanyoles i els Ajuntaments catalans; i el de la denúncia ciutadana, que és la que haurem de signar el diumenge 9 de novembre.

El 9N serà un gran dia per la democràcia i la llibertat.

El 9N votarem i guanyarem!

Captura de pantalla 2014-11-06 a les 0.30.19

One comment on “Informació sobre la recollida de signatures per denunciar l’estat espanyol internacionalment

  1. Retroenllaç: El procés de participació sobre el futur de Catalunya arriba als tres instituts públics | Revista de Ripollet

Els comentaris estan tancats.