Comunicat de l’ANC sobre l’atac informàtic que estan rebent diversos dels seus membres

COMUNICAT

La campanya ARA ÉS L’HORA manifesta que:

  • Els membres i treballadors de la campanya ARA ÉS L’HORA, representants del Secretariat Nacional de l’ANC i de la Junta d’Òmnium, així com representants d’altres entitats sobiranistes, estan sent des d’aquest matí víctimes d’un boicot telefònic amb desenes de milers de trucades amb l’únic objectiu de bloquejar-ne les comunicacions.
  • A les portes de la consulta del 9N es repeteix la fórmula de boicot que ja es va implementar els dies previs a la Via Catalana 2014 amb l’únic objectiu d’intentar evitar-ne l’èxit.
  • Es desconeix l’autoria d’aquest nou atac massiu, però és evident que per la seva complexitat cal disposar d’uns coneixements i recursos tècnics fora de l’abast de la majoria. En tot cas, s’ha interposat ja la corresponent denúncia policial al cos de Mossos d’Esquadra.
  • Els intents de desestabilitzar també s’estenen a l’enviament de correus falsos que suplanten la identitat d’assemblees i agrupacions territorials.
  • Aquestes accions de boicot, tot i l’evident molèstia que generen a títol individual, en cap cas entorpeixen el procés pacífic i democràtic que està protagonitzant la societat catalana. Aquest 9N els ciutadans han estat convocats a les urnes i de ben segur que estaran a l’alçada de les circumstàncies i del moment històric que viu el país.

logo_assemblea_negre