Divendres, 6 de febrer, a Sabadell: Immigració a Catalunya

06_02_2015 Immigració

El divendres dia 6 de febrer, a les 6 de la tarda tindrà lloc l’acte Immigració a Catalunya. Per a un nou Estat plural i inclusiu.

La xerrada es farà al Centre Cívic de Sant Oleguer (carrer de Sol i Padrís, 93; vegeu el mapa) i està organitzada pel Casal Cubà de Sabadell, l’Associació Africana de Sabadell, l’Associació de Guinea-Bissau de Sabadell,  la Federación de Asociaciones de Inmigrantes del Vallès, la vocalia de Solidaritat de l’Associació de Veïns de Sol i Padrís, l’assemblea sectorial Immigració per la Independència-ANC, i Sabadell per la Independència-ANC.

L’acte consistirà en les presentacions dels diferents ponents en representació de les entitats i, un cop acabada la seva exposició, es farà un debat entre tots els assistents per resoldre dubtes i expressar les opinions que es tinguin al respecte.

Catalunya és diversa i el nou Estat català el farem entre tots.