Comparsa de Carnestoltes de Terrassa per la Independència-ANC

Terrassa per la Independència (TxI)

Abans de començar. Foto: Miquel Noguera Abans de començar. Foto: Miquel Noguera

Terrassa per la Independència-ANC va decidir participar en la rua de Carnestoltes de Terrassa (14/2/15) amb una comparsa que ajudés a visualitzar els problemes de Catalunya amb Espanya. El nom de la comparsa era “Espanya, carinyu, lo nostru no funciona”, de la cançó de Mali Vanili de (quasi) el mateix nom, que també va ser la banda sonora de la coreografia. Hi vam participar una quarantena de persones.

Atès que durant aquesta rua el centre de la ciutat s’omple amb gent de tots els barris de la mateixa, l’oportunitat que se’ns oferia de divulgar el nostre missatge no es podia desaprofitar. Efectivament, vam tenir piles d’espectadors d’excepció.

Per una banda, es representava com els nostres diners són recaptats per la hisenda espanyola i després ens n’arriba ben poca cosa.

El "túnel" de la hisenda espanyola. Foto: Miquel Noguera. El “túnel” de la hisenda espanyola. Foto: Miquel Noguera.

Els nostres diners hi entren alegrement... Foto: Miquel Noguera. Els nostres diners hi entren alegrement……

View original post 122 more words