Signa a favor de la ILP Habitatge

A Catalunya hi ha 50 desnonaments cada dia, a les ja més de 110.000 execucions hipotecàries iniciades des de 2008, cal sumar-hi la creixent problemàtica dels desnonaments per impagament de lloguer. Així mateix, més de 320.000 famílies pateixen pobresa energètica, perquè no poden mantenir les seves llars a temperatura adequada, o ja han patit talls de subministrament.

Davant d’aquesta realitat cada vegada més alarmant, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, lAliança contra la Pobresa Energètica i l’Observatori DESC impulsen  conjuntament una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) perquè el Parlament aprovi noves polítiques d’habitatge i pobresa energètica que facin front a aquesta emergència social.

L’Assemblea Nacional Catalana s’hi ha afegit i col·labora en la recollida de signatures. Els locals i les parades de l’ANC al Vallès Occidental seran punts de recollida de les firmes.