Òmnium de Sant Cugat organitza el mes de març un cicle sobre la llengua

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

AAFF targeto marc llengua

Març per la llengua

Organitzem un cicle de quatre sessions per a debatre l’estat actual de la llengua catalana en la nostra societat. Ho farem a partir de les publicacions més recents al voltant de la llengua i dels processos històrics que han influït en la realitat sociolingüística actual. Totes les sessions seran conduïdes per Lluïsa Julià, organitzadora del cicle.

Primera sessió: dimecres 4 de març, 19h
Per què podria desaparèixer el català malgrat que les estadístiques reflecteixen un augment del nombre de parlants? Quines febleses amaga el model d’immersió a l’escola dels darrers trenta anys? Com influiria una situació de cooficialitat del castellà en una Catalunya independent?  Per què el català està menys interferit pel castellà al País Valencià i les Illes?
Aquestes i altres qüestions les debatrem amb Pau Vidal, autor del llibre El bilingüisme mata (Pòrtic, 2015), amb Enric Gomà i Ramon Solsona, en la primera sessió…

View original post 278 more words