El divendres 10 d’abril, a Sabadell: Immigració a Catalunya: per un nou Estat plural i inclusiu

10_04_2015 Immigració_Can PuiggenerDivendres 10 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre tindrà lloc a Sabadell l’acte Immigració a Catalunya. Per a un nou Estat plural i inclusiu.

La xerrada, que es farà al Centre Cívic de Can Puiggener  (plaça del Primer de Maig, 1. Sabadell) està organitzada pel Casal Cubà de Sabadell, l’Associació Africana de Sabadell, l’Associació de Guinea-Bissau de Sabadell,  la Federación de Asociaciones de Inmigrantes del Vallès, la Vocalia de Solidaritat de l’Associació de Veïns de Sol i Padrís, l’assemblea sectorial Immigració per la Independència-ANC, i Sabadell per la Independència-ANC.

Hi participaran diferents ponents en representació de les entitats i un cop acabada la seva exposició es farà un debat entre tots els assistents per resoldre dubtes i expressar les opinions que es tinguin al respecte.

Catalunya és diversa i el nou Estat català el farem entre tots.