L’11 i el 18 d’abril l’ANC convida als cerdanyolencs i cerdanyolenques a signar la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica

ANC Cerdanyola

L’ANC participa en la recollida de signatures amb dues paradetes els dies 11 i 18 d’Abril de 11 a 13 hores al mercat de Fontetes i al mercat de  Serraperera respectivament.

perfil-verd-300x300

L’ANC de Cerdanyola – Cerdanyola per la Independència, vol informar que no només dona suport a la ILP d’habitatge i contra la pobresa energètica ( http://ilphabitatge.cat ) promoguda per diverses entitats com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, sinó que en participarà de forma activa.

L’ANC és una entitat que persegueix l’objectiu de la Independència no pas com a fi, sinó com a eina imprescindible per a fer un país més just, més lliure i més prosper. És per això que l’ANC creu que la legislació actual no protegeix els interessos de les persones, deixant-les indefenses davant dels Bancs i de les empreses de subministraments bàsics com són la llum o el gas.

Un dels principis fundacionals de l’ANC…

View original post 146 more words