Calen voluntaris per l’acte del 24A al Palau St. Jordi

La comissió de Mobilització de l’ANC fa una crida per aconseguir voluntaris per l’acte del Palau St. Jordi

El 24 d’abril omplirem el Palau Sant Jordi de Barcelona en un gran acte festiu i reivindicatiu. Volem deixar clar que només depèn de nosaltres guanyar la llibertat des de cada vila a les eleccions municipals i aconseguir la independència a les plebiscitàries del 27-S.
Per tal de fer-ho possible caldrà ajuda per a un seguit de tasques, per aquest motiu des de la comissió de mobilització de l’ANC fem una crida a les Assemblees Territorials de la Regió 1 a aportar voluntaris.

Les tasques seran les de muntatge, paradeta, control d’accessos, etc. 
Per apuntar-vos feu clic al següent enllaç:
http://goo.gl/forms/IDfoJA4JJ0
Un responsable es posarà aviat en contacte amb vosaltres per confirmar hora i lloc de trobada.
Moltes gràcies. 


IMG_3579