Dimarts, 28 d’abril, a Sabadell, tertúlia “Corrupció i atur comparat a l’Estat espanyol”, a càrrec de Jordi Millà

SONY DSCDins del cicle de tertúlies Construïm un país nou que Sabadell per la Independència està organitzant, us convidem a assistir a la següent tertúlia: Corrupció i atur comparats a l’Estat espanyol a càrrec de Jordi Millà i moderada per Marc Monràs,  membre de SBDxI.

Preguntes com: Què passarà amb les pensions? Què passarà amb l’atur? Què passarà si seguim com ara? En sabrem les respostes en aquesta xerrada que es farà el dimarts, 28 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a la seu d’Òmnium Cultural de Sabadell (carrer de la Salut, 151, baixos).

Jordi Millà és perit i enginyer tècnic industrial. Graduat en filosofia (Sorbona de París). Consultor d’assegurances i LossAdjuster de sinistres. Ex-director d’una multinacional asseguradora a Catalunya durant 10 anys. Actualment també és secretari d’organització del Cercle Català de Negocis i responsable de les àrees d’Actes i Formació,

El Cercle Català de Negocis (CCN) és una associació d’empresaris, directius i professionals que volen disposar d’un estat propi per tal de garantir el futur del teixit empresarial català. Com a associació sense ànim de lucre, vol ser un grup de pressió organitzat i decisiu per a l’assoliment d’un estat propi per a Catalunya dins de la Unió Europea.

Us deixem  l’enllaç al seu web on trobareu  continguts molt interessants. També podeu escoltar la conferència de Jordi Millà, Raons per la independència, de febrer de 2014, per començar-lo a conèixer-lo aquí.

Ens agradarà molt comptar amb la vostra participació!