L’ANC participa a les mobilitzacions de l’1 de maig per un país nou que respecti i asseguri els drets laborals

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) participarà a les mobilitzacions que es duran a terme arreu del país aquest 1 de maig, Dia del Treballador. L’entitat hi serà present amb la sectorial de treballadors, així com a través de la participació de les seves assemblees territorials i de diversos membres del Secretariat Nacional.

Tal com consta al seu full fundacional i als seus estatus, l’ANC defensa la democràcia, la llibertat i la justícia social, fet pel qual se suma a una jornada de lluita i reivindicació dels drets socials i laborals, en un context de precarietat per a molts treballadors del país. En aquest sentit, l’ANC planteja la independència com l’eina per construir un país nou que respecti, asseguri i millori els drets laborals dels catalans i les catalanes.

La sectorial de treballadors i les territorials de Barcelona es trobaran a les 11:00 hores a Pau Claris, cantonada amb Ronda Sant Pere, per assistir a la manifestació que se celebra a la capital catalana, prevista per a les 11:30 hores a la Ronda Sant Pere amb Passeig de Gràcia.

A més, la presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, participarà a la concentració de Barcelona ubicant-se al primer bloc, just darrere de la capçalera.