14 de maig a Sant Quirze, debat ciutadà amb els alcaldables

Les eleccions municipals del 24 de maig tenen lectures més enllà de la gestió local. L’ANC hi veu una oportunitat per afavorir el procés d’independència des dels ajuntaments. A Sant Quirze volem reunir els alcaldables i parlar-ho. La gran majoria hi han volgut participar. Només el PSC i el PP no hi seran per decisió pròpia. L’acte es farà el 14 de maig a les 19:00 a la Patronal. Taula rodona partit municipals 2015

One comment on “14 de maig a Sant Quirze, debat ciutadà amb els alcaldables

  1. Volem deixar constància que hem hagut de declinar la invitació de Sant Quirze per la Independència perquè el mateix dia tenim programat un acte conjuntament a l’ONG “Las personas primero” a la Masia Can Feliu, al que tots hi sou convidats.
    D’altra banda, la nostra postura sobre el tema de debat és prou coneguda per la ciutadania. Gràcies per la invitació.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.