Resultats provisionals de les eleccions 2015 al Secretariat Nacional de l’ANC

La Junta Electoral ha fet públics els resultats provisionals de les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), celebrades dissabte 9 de maig; en què hi han participat 7.625 membres de ple dret. Liz Castro, Rosa Alentorn, Agustí Alcoberro, Jordi Sànchez i Gemma Cots haurien estat els cinc candidats de representació nacional més votats segons els resultats provisionals. El 12 de maig es publicaran els resultats definitius. 

Els candidats a les eleccions podien presentar-se com a membres de representació nacional (són escollits per la totalitat de membres de ple dret) o bé com a membres de representació territorial (votats pels membres de ple dret de les respectives regions en què s’organitza l’ANC). En els dos casos, les candidatures són sempre personals, tot i que es pot especificar, si s’escau, la pertinença a algun grup de treball a tall informatiu.

El Secretariat Nacional de l’ANC estarà format per 75 membres, 25 dels quals sorgiran d’entre els candidats de representació nacional i 50 d’entre els candidats de representació territorial. Serà el nou Secretariat escollit qui decidirà els càrrecs orgànics de l’entitat (president/a, vicepresident/a, tresorer/a, secretari/a) al plenari que durà a terme el proper dissabte 16 de maig.

El relleu

La presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, que finalitza la seva etapa al capdavant de l’ANC, va mostrar-se “contenta per la feina feta i il·lusionada pel 27S” després de votar a la seu de Sabadell el dissabte. Forcadell va destacar que “l’ANC és la meva casa i ho continuarà sent”  i va explicar que a l’entitat hi ha moltes persones preparades per substituir-la al càrrec. “El paper de l’ANC ha de ser el d’eixamplar la majoria social i explicar els beneficis de la independència”, va concloure.

Captura de pantalla 2015-05-10 a les 23.28.59

Captura de pantalla 2015-05-10 a les 23.29.16
 

One comment on “Resultats provisionals de les eleccions 2015 al Secretariat Nacional de l’ANC

Els comentaris estan tancats.