Comunicat post-24M de Terrassa per la Independència-ANC

Terrassa per la Independència (TxI)

VotsMunicipals

Terrassa per la Independència-ANC felicita a ERC-MES i CUP de Terrassa pels seus bons resultats a les eleccions municipals. Són cinc nous regidors independentistes que han signat el compromís de l’ANC de suport al 27S.

També agraïm a l’anterior grup municipal de CiU tota la feina feta a favor del 9N i del procés independentista. Ens congratulem que hi hagi tres regidors de CiU en el proper consistori, que han signat el compromís de l’ANC en suport del 27S i que seguiran treballant per la llibertat del nostre país.

Terrassa per la Independència-ANC, que ha promogut el vot als partits netament independentistes per a poder tenir un consistori posicionat a favor del caràcter plebiscitari del 27S i de la llibertat nacional del nostre país, constata ara que l’aprovació de les mocions relatives a aquest procés dependrà bàsicament del posicionament del grup municipal de Terrassa en Comú. Aquesta formació, a la qual…

View original post 445 more words