Bellaterra, 13 de juny. El primer Ple de l’EMD es ratifica en el seu compromís a la independència

Com era d’esperar, cap sorpresa en el primer Ple Municipal de l’EMD Bellaterra: els càrrecs electes de Gent per Bellaterra, CiU i  ERC han ratificat el seu compromís de regidor per la independència en jurar el càrrec de vocal segons la fórmula de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).

Ciutadans de Bellaterra assistents al Ple ha posat el seu granet de sorra per fer realitat el desig de llibertat dins de la República Catalana en acompanyar els seus representants en una acte simbòlic però de gran transcendència en vista a les eleccions del 27-S.

Convé destacar l’efusiu aplaudiment que l’auditori ha dispensat al primer vocal de Gent per Bellaterra que en prendre possessió del càrrec ho ha fet segons l’AMI i amb expressiva loquacitat, moment en que la sala de Plens ha esclatat en un fort i eufòric aplaudiment de complicitat. Molt pocs, però, han usat fórmules en versió lliure.

Amb l’ús de la potent declaració de l’AMI en que han pres possessió la gran majoria dels nous càrrecs s’ha constituït el primer Ple de l’Entitat Menor Descentralitzada de Bellaterra.

Una mostra de maduresa i responsabilitat de la ciutadania de Bellaterra.

ANC VO. Presa possessió