Bellaterra, 13 de juny: 450 kg d’aliments per a Càritas

Aquesta és la quantitat d’aliments que han donat els ciutadans de Bellaterra en el Recapte d’estiu que s’ha fet a la població, dins la campanya anual organitzada per Bellaterra per la Independència.

Oli, cacau en pols, galetes, llaunes de conserva i altres aliments bàsics, són part de la diversitat de queviures recaptats entre el veïnat i que ja han estat lliurats a Càritas de Cerdanyola en quatre vehicles ben carregats per a la seva distribució a famílies necessitades. La demanda d’aquests aliments s’ha fet en base a peticions exposades per Càritas (ONG), a fi d’atendre necessitats de famílies sobretot amb menors a càrrec. Un valuós ajut que cada vegada s’allarga més en el temps per raons de crisi, atur, exclusió social, etc.

La totalitat recaptada ha estat en la línia dels darrers anys, evidenciant la implicació social dels bellaterrencs, des de la cooperació de voluntaris responsables de la recollida i repartits en torns en dues hores fins a la solidaritat mostrada pels habitants de la població i també per estudiants residents a la Vila Universitària (UAB). Tampoc hem d’oblidar la cooperació del supermercat Condis de Bellaterra.

Finalment, gràcies ciutadans de Bellaterra; gràcies estudiants de la Vila Universitària; gràcies voluntaris de Bellaterra per la Independència; i gràcies Càritas per fer tots plegats més fàcil i positiva aquesta tasca solidària d’ajut social.

ANC VO Lliurament1