La Motorada per la Independència reuneix 4.500 motos al Circuit de Barcelona-Catalunya per accelerar cap al 27S

Aquest dissabte 27 de juny, 4.500 motos han omplert de reivindicació i de festa el Circuit de Barcelona – Catalunya amb la celebració de la segona edició de la Motorada per la Independència. A tres mesos de les eleccions plebiscitàries del 27S, els amants del motor han impulsat una nova trobada festiva i reivindicativa que marca l’inici d’un estiu ple de mobilitzacions amb el segell de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

La Motorada 2015 ha arrencat poc després de les 17:00 hores al Circuit, on una batucada ha rebut els motards. La intensa calor d’una jornada de ple estiu no ha estat un obstacle per al bon ambient que ha regnat en la trobada. Amb les 4.500 motos formant a la recta del traçat català, la Motorada ha aconseguit de nou una fotografia impactant i de gran pes internacional omplint d’estelades un escenari de referència a nivell mundial com el Circuit de Barcelona-Catalunya, seu habitual dels Grans Premis de Fórmula 1 i Moto GP.

Joan Fontserè, director del Circuit, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als participants a “casa seva“. Jordi Sànchez, president de l’ANC, ha apuntat que “la il·lusió viscuda en la Motorada” marca l’inici d’una etapa de “feina molt intensa per guanyar el 27S“. Eduardo Reyes, president de Súmate, ha encoratjat els assistents a “no defallir” en el repte “d’explicar a tothom els beneficis de la independència“.

Els milers de participants en la Motorada han abandonat el traçat camí de la Plaça de les Glòries de Barcelona on se celebra l’acte de cloenda organitzat conjuntament amb les Territorials de l’ANC del Barcelonès.