Dijous 2 de juliol, a Sabadell, parlarem d’un nou model de mobilitat per a un país nou

El dijous dia 2 de juliol us convidem a l’acte Un model de mobilitat per a un país nou, que s’emmarca en la setmana dedicada a l’equilibri territorial de la campanya d’estiu de l’ANC Via lliure a la República Catalana.

En aquesta ocasió, parlarem de com la qualitat del transport públic vertebra el territori, de la potencialitat del Vallès i de les seves necessitats i, del paper que pot jugar Sabadell en la nova àrea del Vallès i dins la futura República catalana.

Comptarem amb quatre convidats de renom que ens faran una breu xerrada cadascú, amb la voluntat d’obrir torn de paraules i debat a continuació: Ricard Riol, enginyer tècnic d’obres públiques i president de la PTP (Promoció del Transport Públic); Manel Larrosa, arquitecte i membre de Via VallèsMaties Serracant, geògraf i regidor de l’Ajuntament de Sabadell, i Pere Jordi Puig, empresari i president de la  Comissió d’infraestructures, urbanisme i transport de la Cambra de Comerç de Sabadell.

L’acte es durà a terme al centre cívic de Can Llong  (avinguda d’Estrasburg, 82, vegeu mapa), a dos quarts de 8 del vespre i serà moderat per Albert Parés, membre del secretariat de SBDxI i de PTP.

Us hi esperem! A Sabadell tenim molt a dir sobre el transport i la mobilitat com a gran ciutat del Vallès. I tu, què hi dius? Vine i en parlem.

02_07_2015 Mobilitat