178 punts de votació per a la Consulta Interna de l’ANC

L’ANC ja ha fet públic a la seva web la relació d’indrets i els horaris a on els socis de ple dret podran votar en la Consulta Interna que l’entitat ha organitzat per a avui divendres i demà dissabte 4 de juliol.L’Assemblea té censats 34.768 socis al corrent de pagament (fins el 26 de juny) que podran respondre si volen que “l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?”.

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, ha fet una crida a la participació perquè la consulta esdevingui un èxit, més enllà de l’opció escollida.

El mateix dissabte al vespre l’ANC emetrà un comunicat informant dels resultats provisionals de la consulta. Els resultats definitius, però, no es coneixeran fins que s’hagi acabat el recompte de vots per correu electrònic que es durà a terme al llarg de la setmana.

Pàgina web amb tota la informació: http://assemblea.cat/4j2015

One comment on “178 punts de votació per a la Consulta Interna de l’ANC

Els comentaris estan tancats.