Resultats provisionals de la consulta de l’ANC del 3 i 4 de juliol: uns 16.000 vots recollits i més d’un 95% a favor del Sí

Més de setze mil socis i sòcies de l’Assemblea Nacional Catalana han expressat la seva opinió sobre el paper que ha de tenir l’entitat de cara a les pròximes eleccions del 27s en la consulta interna que s’ha dut a terme aquest cap de setmana. Aquesta alta participació demostra un cop més la capacitat organitzativa i de mobilització que té l’entitat.
Els 11.239 vots presencials i els resultats provisionals dels que es disposen reforcen el paper de l’Assemblea per seguir negociant amb tots els agents implicats amb l’objectiu d’aconseguir la màxima unitat d’acció de cara al 27s i garantir aquestes eleccions siguin el plebiscit que necessitem per guanyar la independència.
Cal tenir en compte que al llarg d’aquesta setmana es faran públics els resultats definitius, ja que cal recomptar els més de 5.000 vots rebuts per correu electrònic que no estan comptabilitzats en les dades que oferim.

Pregunta: “Vol que l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya

  • Nombre socis que han votat presencialment: 11.239
  • Nombre de vots per al SÍ (percentatge): 10.792 vots (96,02%)
  • Nombre de vots per al NO (percentatge): 383 vots (3,41%)
  • Nombre de vots en blanc: 53 vots (0,47%)
  • Nombre de vots nuls: 11 vots (0,1%)
  • Nombre de correus electrònics rebuts: 5.000*

*Encara no s’ha verificat que tots els correus corresponguin a un vot vàlid i, per tant, no es pot considerar la suma d’aquests i els socis que han votat presencialment com a una xifra total de votants segons la qual es puguin fer altres estimacions.

Nombre de socis que van votar a les eleccions del Secretariat Nacional: 5.629 vots presencials i menys de 100 electrònics.

Comissió de Comunicació

2 comments on “Resultats provisionals de la consulta de l’ANC del 3 i 4 de juliol: uns 16.000 vots recollits i més d’un 95% a favor del Sí

  1. Retroenllaç: Resultats provisionals de la consulta de l’ANC – ANC Anoia

Els comentaris estan tancats.