3 juliol. Assemblea general de Bellaterra per la Independència

Equilibri Territorial mostres-logo-vialliure-veixos_Page_01

El divendres 3 de juliol es va fer a Bellaterra assemblea general d’afiliats a l’ANC amb triple objectiu:

  • Presentació del nou Secretariat Territorial.
  • Comentaris i aclariments a la pregunta de l’Assemblea (“Vols que l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya”).
  • Votació de la pregunta.

En la reunió van venir molts associats, alguns directament per votar i d’altres per estar millor informats abans d’emetre el vot. Finalment es van comptabilitzar 65 vots de socis presencials, tots ells amb vot afirmatiu a la pregunta.

Una vegada més els membres de l’ANC de Bellaterra han mostrat el seu interès pel moment polític actual que viu el país, transcendental en la implicació política de l’Assemblea vers les eleccions del 27S.

També es va informar de la mobilització prevista per l’11S, amb la idea de convertir la Meridiana de Barcelona en el carrer Major de Catalunya, fent de la Diada la més determinant en la Via Lliure cap a la República Catalana.

Bellaterra, 5 de juliol de 2015

Bellaterra per la Independència

Comunicació

ANC VO Votació1