El Palau Robert exposa un recull fotogràfic sobre el ‘procés català’ del 3 de juliol al 6 de setembre

L’Agència de Fotonotícies ICONNA documenta els cinc grans moments d’efervescència cívica i política que s’han viscut a Catalunya des del 2012 per reivindicar el dret a decidir lliurement el seu futur, amb fotografies de Jordi Ribot Puntí, Joan Castro i Rubèn Garcia Carballo i textos de diversos autors, en l’exposició ‘Tossudament. Imatges del procés català‘, que es pot visitar del 3 de juliol al 6 de setembre al Jardí del Palau Robert.
El recull fotogràfic inclou imatges dels esdeveniments celebrats l’11 de setembre de 2012, el 29 de juny de 2013, l’11 de setembre de 2014 i el 9 de novembre de 2014.

Aquesta exposició pretén reflectir el procés que es viu en molts sectors de la societat catalana que reclamen el dret del poble català a decidir el futur del país des de l’exercici de la democràcia i la llibertat, amb ple coneixement. L’Agència ICONNA va començar a treballar en aquest tema amb la Diada del 2012  i amb la gran manifestació que va omplir el centre de Barcelona, amb milers i milers de senyeres i estelades. Un procés que ha tingut continuïtat amb altres grans mobilitzacions que han aconseguit molt ressò internacional per la seva magnitud i pel civisme amb què s’han desenvolupat.

L’exposició es divideix en cinc apartats que recorden, a través de 26 fotografies (16 a la tanca i 10 a l’interior del Jardí), les cinc grans mobilitzacions que han marcat el procés : Diada del 2012 a BarcelonaConcert per  la Llibertat al CampNouVia Catalana 2013Diada 2014 V, i La consulta del 9-N, centrada a les comarques gironines. Cada apartat va acompanyat d’articles que descriuen les fotografies des de les perspectives de Cristina Perales, Albert Bayot, Cristina Buesa, Xavier Valentí i Carles Puigdemont.

One comment on “El Palau Robert exposa un recull fotogràfic sobre el ‘procés català’ del 3 de juliol al 6 de setembre

Els comentaris estan tancats.