L’Assemblea presenta la pàgina web per inscriure’s a la Via Lliure de la Meridiana

El tret de sortida ja està donat. Amb la “voluntat inequívoca de convertir les eleccions en un plebiscit”, tal i com ha explicat Jordi Sànchez, avui s’ha presentat la pàgina web a través de la cual es podran fer les inscripcions a la ‘Via Lliure’ de la Meridiana el pròxim 11 de setembre. Tothom qui ho vulgui ja pot anar a la següent URL: http://via.assemblea.cat
i respondre a la crida que ha fet el president de l’Assemblea: “La Meridiana tornarà a ser una fita hisòrica l’11 de setembre”.La presentació també ha servit per destacar que la manifestació d’enguany tornarà a tenir un caràcter “festiu” i serà una Diada “oberta a tots els ciutadans del país”. En aquesta mateixa línia, Sànchez ha volgut recordar que el 11S es transmetrà la “imatge d’unitat que el país necessita” i que “tothom, absolutament tothom, hi està convidat”. “No hi ha excuses”, ha remarcat.

Acte seguit Jordi Cuixart, membre de la Junta d’Òmnium, ha refrescat les dades de participació del centre de trucades i ha donat pas a la presentació del vídeo de crida a la participació i a l’explicació, per part de Josep Sabaté, sobre com s’han de fer les inscripcions. Alhora, el coordinador de mobilització ha fet una crida a la responsabilitat “de tothom” perquè “la Diada vagi bé”.

IMG_4052

One comment on “L’Assemblea presenta la pàgina web per inscriure’s a la Via Lliure de la Meridiana

Els comentaris estan tancats.