Dijous 30 de juliol, a Sabadell, el Ple municipal debatrà la moció d’entrada a l’AMI

logo-amiEls partits del Govern municipal de Sabadell , ERC i la Crida, amb el suport de CiU, portaran a debat l’adhesió de Sabadell a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), en la sessió del Ple d’aquest dijous 30 de juliol a les 5 de la tarda.  Si surt aprovada la proposta, Sabadell serà la segona ciutat més gran de Catalunya adherida a l’AMI. No està clar però que es pugui sumar la majoria necessària de 14 regidors favorables.

Alguns partits de l’oposició, algunes associacions veïnals i col·lectius agrupats al voltant de la FECUS (Federació d’Entitats Culturals de Sabadell) s’hi manifestaran presencialment en contra.

Sabadell per la Independència – ANC fa una crida a tots els socis i simpatitzants a fer un acte de suport als nostres representants polítics que defensen la moció a favor de l’adhesió a l’AMI i de fer-ho presencialment, a la sala de plens i a la plaça de Sant Roc, amb una estelada per fer visible el nostre mandat i així els nostres representants sentiran que els fem costat amb les nostres estelades.

Teniu més informació d’aquest Ple en els enllaços següents:

http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/2146/ple/sabadell/votara/dijous/seva/incorporacio/ami

http://www.radiosabadell.fm/Noticies/La-FECUS-es-torna-a-posicionar-en-contra-de-l-adhesio-de-Sabadell-a-l-AMI

Volem formar part de l’AMI.

Fem costat als nostres representants amb la nostra presència.