Dijous 30 i divendres 31 de juliol, a Sabadell, actes de SÚMATE i SBDxI-ANC

acte-30-i-31-amb-sc3bamateUs convidem a assistir  dos actes organitzats conjuntament per SÚMATE i Sabadell per la Independència. Dijous 30 de juliol, a dos quarts de 8 del vespre, es farà la presentació del llibre Súmate, cuando todos contamos, de Núria Clotet i Jordi Fexas, al Centre Cívic de la Creu de Barberà (plaça de Castelao, 1. Sabadell. Vegeu el mapa). portada-llibre-sc3bamate«Me he metido en este fregao soberanista por los valientes de mis padres, que vinieron a buscar un futuro mejor para sus hijos. Y también por mis nietos y todos los nietos de Cataluña, porqué quiero un futuro mejor para ellos». Eduardo Reyes «El unionismo nos dice: “Como eres castellanohablante, te  están instrumentalizando, eres tontico, eres un actor pasivo”. Pues no. Yo soy actor político activo y queremos conseguir que la mayoría de la gente vote que sí a la independencia». José Rodríguez     Divendres 31 de juliol, també a dos quarts de 8 del vespre, a la plaça del Pi de Ca n’Oriac (vegeu el mapa) acte festiu Comptarem amb la presència i les paraules d’Eduardo Reyes, president de SÚMATE; Xaro Pérez, associada de SÚMATE; Ana Surra, presidenta de Sí, amb nosaltres i Teresa Mira, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i sòcia de SBDxI-ANC. Peret ReyesDesprés dels parlaments hi haurà un pica- pica per a tots els assistents amb l’acompanyament musical de Peret Reyes.