Amb el de Sant Quirze, ja hi ha 4 nuclis al Vallès Occidental de joves de l’Assemblea (ANJI)

Recentment s’ha constituït el quart nucli de joves de l’Assemblea Nacional Catalana al Vallès Occidental. Ha estat a Sant Quirze del Vallès que se suma als nuclis de Sabadell, Rubí i Sant Cugat. Aquests no són tots els efectius de joves de l’ANJI (Assembla Nacional de Joves Independentistes), també hi ha grups incipients a altres localitats però encara no han fet el pas endavant d’estar més organitzats.

Els membres d’aquests nuclis han participat en les activitats de formació que fa l’ANJI nacional.

Els de Sant Quirze també estaran en un espai a les barraques de la Festa Major i ja estan preparant les primeres activitats.

Aquí teniu els correus electrònics i les seves adreces a les xarxes socials: