Rubí junts al tram 66 #OmplimLaMeridiana

#OmplimLaMeridiana

Aquest Onze de Setembre hem d’omplir els carrers per demostrar que som majoria i que el 27 de setembre guanyarem les eleccions plebiscitàries.

Una gran onada recorrerà la Meridiana simbolitzant els deu eixos que serviran de base per construir la República Catalana.

És un repte logístic encara més gran que el de l’any passat. Necessitem molta més gent per omplir la #ViaLliure i per aconseguir-ho és clau que tots hi tinguem un lloc assignat.

Tota la informació sobre les inscripcions, autocars des de Rubí i venda de samarretes a:

Els tiquets d’autocar ja estan a la venda i les samarretes arribaran a finals de setmana. Com que les botigues que col.laboren amb les vendes faran uns dies de vacances, membres d’ANC posaran paradetes de venda. Consulteu el nostre web que s’actualitzarà constantment amb indicació dels dies i horaris de les paradetes.

Rubí Junts Al Tram 66

Rubí Junts Al Tram 66

Tenim a les mans l’oportunitat d’aconseguir la independència. Guanyar depèn de tu.

Inscriu-t’hi, ara és l’hora!

Moltes gràcies!

Rubí per la Independència

2 comments on “Rubí junts al tram 66 #OmplimLaMeridiana

  1. Hem de anar tots a la MERIDIANA a lluitar per els nostres drets com catalans per asolir la nostra INDEPENCIA com NACIO CATALANA i lograr la llibertat que FELIP V ens va privar imposant las lleis del Regne de Castella. Actualment el Gobern de Madrid esta oprimint al poble catala no tornanli el 100% dels impostos que li correspondien , implantant lleis que obligan a fer un 25% de clases en la llengua castellana,tancant els repetidors de TV3 a VALENCIA i LAS ILLES BALEARS i aixi com tambe la prohibicio del ensenyament del Valencia’ i Balear a las escolas per del gobern Autonomic Valencia’ i Balear.

    M'agrada

  2. Retroenllaç: Guia per inscriure’s a la Via Lliure des del Vallès Occidental | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.