Lloll Bertran, Mercè Martínez, Màrius Serra i el ‘Peyu’ ja són a la Meridiana fent ‘Via Lliure’

L’ANC ha publicat un vídeo de motivació per fomentar les inscripcions a la Via Lliure (http://via.assemblea.cat) que porta per títol: ‘Via Lliure 2015: Tu ets decisiu’. Diverses personalitats catalanes com Màrius Serra, Lloll Bertran, el ‘Peyu’ (Lluís Jutglar) i Mercè Martínez hi apareixen amb diversos punters i expliquen que seran a la ‘Via Lliure’ per defensar alguns dels eixos que es representaran el pròxim 11 de setembre: Democràcia, Diversitat, Cultura i Educació, Justícia Social…
El vídeo combina imatges de les mobilitzacions dels últims anys per la Diada amb imatges de la Meridiana buida, ocupada només per alguns punters al mig, i acaba amb la següent crida: “Donarem Via Lliure als nostres somnis. Hem de tornar a omplir els carrers. Farem Via cap a la República Catalana i, per aconseguir-ho, tu ets decisiu!”.

One comment on “Lloll Bertran, Mercè Martínez, Màrius Serra i el ‘Peyu’ ja són a la Meridiana fent ‘Via Lliure’

Els comentaris estan tancats.