Ara és l’Hora presenta el cartell de la ‘Via Lliure’

Ara és l’Hora presenta el cartell que serà la imatge oficial de la ‘Via Lliure’ que enguany recorrerà la Meridiana durant la Diada de l’11 de setembre. El lema que presideix el cartell: ‘Fem la Via Lliure l’11 S > Guanyem la República Catalana el 27S’ incideix en la importància d’omplir la Meridiana per tal de guanyar el 27S. Només un gran èxit de mobilització a la Via Lliure generarà una onada guanyadora que permeti que el 27S comenci el camí cap a la independència. A més, incideix en la importància de sortir al carrer l’11S i demostrar que la ciutadania vol tenir un paper actiu en la definició del seu futur polític.
Sota l’eslògan hi apareix una il·lustració de la Meridiana tenyida dels colors que l’Onze de setembre representaran els diversos Eixos en els que es dividirà l’Avinguda i sobre els quals ha estat treballant l’Assemblea en la Campanya d’Estiu que ha recorregut el territori. És, de fet, la imatge aèria que es veurà com a colofó de la Via, quan tothom aixequi els punters del color del seu eix per formar el mosaic de la República Catalana.

També hi apareix un punter al principi del recorregut, que serà l’encarregat de convertir el full en blanc en una onada de colors, mentre recorre la ‘Via Lliure’ i acaba apuntant al Parlament on es volen dirigir tots els desitjos i anhels reunits a la Meridiana.

Els ciutadans, els protagonistes

L’Assemblea ha escollit les imatges de diversos ciutadans per a fer les fotografies de presentació del cartell que adjuntem, representants de la societat catalana, l’autèntica protagonista de la mobilització i del procés cap a la independència. Els voluntaris que han participat a la sessió de fotos han estat Sergi Riera, Soledat Farré i Pasqual Llongueras.

El cartell es repartirà per tot el territori i inclou una crida a inscriure’s a la Via Lliure a via.assemblea.cat, un pas imprescindible per a garantir l’èxit logístic i polític de la mobilització ja que així es garanteix una distribució homogènia al llarg del recorregut i l’organització pot fer possible el mosaic.

Actualment ja són més de 210.000 els inscrits a la Via, una xifra encara insuficient per desbordar la Meridiana. És per això que es manté la crida a tothom a inscriure’s per convertir la Via Lliure en la mobilització més decisiva de la història del país.   

One comment on “Ara és l’Hora presenta el cartell de la ‘Via Lliure’

Els comentaris estan tancats.