L’Educació i la Cultura culminen la Campanya d’Estiu

L’Assemblea Nacional Catalana dedicarà aquesta setmana a treballar sobre l’Eix de la Cultura i l’Educació, l’últim dels debats cridat a omplir la Via Lliure que s’obrirà a la Meridiana, en la Diada d’enguany.

A banda de les propostes i debats que es puguin seguir a través de les xarxes socials (#ViaEducacio), diverses Assemblees territorials han organitzat actes durant la setmana en relació a la Cultura i l’Educació. Podeu consultar el calendari complet en el següent enllaç: https://assemblea.cat/calendari

A les Fonts de Sant Quirze es farà un acte en defensa de l’Escola Catalana. Trobareu més informació en aquest enllaç.

També destaca la Festa al Carmel pel Sí a la Independència, que comptarà amb la presència de Màrius Serra, Karmele Marchante, membres de la societat civil i de diversos partits polítics el divendres 4 de setembre.

4 setembre les Fonts

One comment on “L’Educació i la Cultura culminen la Campanya d’Estiu

Els comentaris estan tancats.