A Sabadell, dijous 15 d’octubre commemorem el 75è aniversari de l’afusellament del president Companys i acompanyem el president Mas al jutjat

9nsomtots_0Enguany commemorem el 75è aniversari de l’assassinat del president Lluís Companys, just el dia que ha estat citat a declarar el president Mas. Per tots aquests motius, us convidem a assistir a la marxa de torxes a la matinada i a l’ofrena floral a la tomba del president Companys a Montjuïc i, després a defensar el dret de vot i a fer costat al president Mas, imputat pel 9N, als mateixos jutjats.

Hi anirem en autocar.

  • Ens trobarem a la plaça Marcet (vegeu mapa) a les 5 de la matinada per sortir puntualment a 1/4 de 6.
  • El preu de l’autocar és de 5 € que es pagaran a peu de l’autocar. Atès que el pagament no es farà fins al moment de pujar a l’autocar, és important que tothom qui s’apunti es comprometi a ser-hi.
  • L’autocar ens deixarà al punt d’inici de la marxa de torxes. A 2/4 de 8 ens recollirà i ens durà davant dels jutjats, al passeig de Lluís Companys. La tornada a Sabadell es farà amb tren, a l’hora que cadascú vulgui.
  • Qui hi estigui interessat cal que es posi en contacte mitjançant l’adreça de correu electrònic defensemlademocracia@gmail.com . Indiqueu el nombre de persones, els noms complerts de tots, un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte. Si teniu dubtes sobre la jornada, podeu posar-vos en contacte  amb el whtasapp del mòbil 651937876.
  • Les torxes ja les portarem, no cal que us en preocupeu.