L’ANC es reuneix a Terrassa per definir les pautes d’actuació fins al final d’aquest mandat

L’Assemblea Nacional Catalana es troba reunida avui a Terrassa en una sessió de treball interna, en què hi ha convidades totes les Assemblees Territorials, Sectorials i Exteriors de l’ANC. Aquest Consell (CTSE) es celebra a meitat de cada mandat i permet escoltar les bases que treballen al territori i definir les línies d’actuació abans de l’Assemblea General Ordinària Anual.

En aquest cas, als coordinadors i coordinadores de cada Assemblea se’ls havia encarregat un treball previ de debat sobre diverses qüestions bàsiques sobre les perspectives per ampliar la majoria social favorable a la independència, el paper de l’ANC en aquesta nova etapa o el procés constituent, que seran discutides conjuntament. D’aquesta manera l’ANC manté un sistema de funcionament democràtic i transparent.

Sanció de l’AEPD

Tal com es va fer públic ahir, l’ANC i ÒC hem rebut la notificació d’una sanció per valor de 400.000 € de l’Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) en relació a la gigaenquesta que es va realitzar l’any passat, entre els mesos d’octubre i novembre. L’Assemblea Nacional Catalana informa que estudiarà detingudament el contingut de la resolució per tal de donar una resposta jurídica adequada.

Sense perjudici d’aquesta futura resposta, l’ANC afirma que en tot moment es va actuar amb ple coneixement i respecte de la Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD).

La denúncia és infundada i la sanció del tot injusta, tal i com ja ho es va recollir en les primeres al·legacions proporcionades a l’AEPD. Tan bon punt s’hagi analitzat detingudament la resolució sancionadora, informarem de les accions jurídiques que s’emprendran com a resposta.

L’origen de la denúncia, la base de la sanció i la quantitat de la mateixa ens porten a manifestar la percepció que amb aquesta multa es pretén sancionar i danyar l’ANC i OC pel seu paper de mobilitzadors de la ciutadania a favor de la construcció d’un nou Estat independent.

Diumenge al Parc de la Ciutadella

També es vol aprofitar per recordar la convocatòria feta per aquest diumenge 22 de novembre (12.00 del matí al Passeig dels til·lers dins el Parc de la Ciutadella) i fa extensible la crida a les seves Assemblees Territorials i a tota la ciutadania per fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre.

image1 21.08.27.JPG

Bona part dels membres del Vallès Occidental presents al CTSE de Terrassa

CTSE3.JPG

2 comments on “L’ANC es reuneix a Terrassa per definir les pautes d’actuació fins al final d’aquest mandat

Els comentaris estan tancats.